Godnatt !



Just nu sitter jag här i soffan och gör ingenting alls. Funderar på att gå & lägga mig iställey för att sitta här och göra ingenting. Idag blev det skolan som vanligt, hade även utvecklingssamtal idag. Men det gick bra, prata bara lite om betygen osv. Efter skolan drog jag hem, där min syster var och vänta på mig. Efter att ha varit hemma en lite stund blev det att dra upp till stan med syster och fixa lite grejjer. Sedan drog jag hem å laga mat och fixa lite. Vid 7 tog jag bussen till tullängen där det var massa som dansa. Skulle egenligen dit med carro och vendela men dom tog fel buss (ovanligt? svar: nej) och kom aldrig dit. Så jag fick sitta där själv, emelie dansa så de var ju kul att kolla ändå (y. Tänkte sedan att jag skulle ta bussen hem och då var klockan ungefär 2o.2o men så klart gick bussen kl 21.1o. Men som tur var såg jag andreas åka förbi med sin bil, så han stannade och fråga om jag ville ha skjuts hem. Självklart ville jag de. Räddaren i nöden, typ <3 Ne nu ska jag inte sitta här och hålla mig vaken. Imorgon är det ju valborg så nu måste man ju vila upp sig inför kvällen. Godnatt alla!

Onsdag !

heyzan!

Just nu sitter jag i soffan och pratar i telefon med emmi. Kom nyss hem från skolan, och imorn är man ledig. Ganska skönt faktiskt. Nu ska jag nog sova lite, har varit så jävla trött hela dagen. Så det är nog bäst att jag sover en stund. Idag är jag typ hemma själv tills lördag, för idag åkte mamma bort. Skönt att få vara hemma själv ibland med, man kan göra som man vill utan att nån säger åt en. Eftersom att mamma är borta så ska emma sova här dom dagarna jag e själv. Så på fredag blir det nog att bjuda hit lite folk & ha det trevligt. Eftersom att johan fyllde år i måndags, så då blir det nästan som en liten födelsedagsfest. Grattis till han! Annars händer väl inget speciellt. Ska försöka att skriva mer imorgon.

Va bara tvungen att lägga in en bild på min brorsbarn,

han e så himla söt !


helg !


Helluuw bloggen!

Äntligen fredag! Nu har jag precis ätit lite mat. Ska hoppa in i duschen snart. Emma är ju på väg hit så kanske måste skynda lite. Efter duschen blire såklart att fixa mig lite. Sen drar vi mot BB. Där vi ska kolla på vende som spelar match, sen kanske det blir att dra vidare någonstans. Hinner verkligen inte skiva nu "/ Lovar att jag skriver senare annars blir det imorgon! pusss!

Michaela

torsdag

Hejsan!

Idag va jag faktiskt hemma från skolan, hade lite huvudvärk så jag stanna hemma. Träna inför provet som jag har imorgon. Sen har jag också kollat på fucking åmål, skönaste filmen (a och american virgin (y. Sen har jag väl inte gjort så mycke mer. Imorgon blire skolan. Börjar kl o8.oo med engelska prov sen har vi matte och sist idrott. Sen slutar vi vid 13.oo. ganska skönt. I helgen blir nog kanske fezt med emma och sen kanske kolla på nån av vendelas matcher. Hon har ju örebro cupen. Nu ska jag snart äta och kolla lite på tv.

Michaela

Dagboken - Sökte dig & fann mitt hjärta

Måste bara säga att the notebook/dagboken börjar på tv4+ nu. Alla som inte har sett den borde göra de. En av de bästa filmerna som finns! <3




Måndag

Halloj!

Som ni säkert redan har märkt så har jag inte skrivit något på påsklovet. Tänkte "ta ledigt" och sen skriva när lovet är slut. Och idag är det ju sista dagen på påsklovet :( Inte alls kul. Iallafall. På lovet har jag faktiskt inte gjort så där jätte mycket. Har mest blivit stan & emma. Sen har jag också träffat massa annat trevligt folk, varit på lan och såklart sovit en hel del.

Imorgon börjar ju skolan igen, iallafall för min skola "/. De flesta jag känner börjar på onsdag, fuusk! Imorgon har jag iallafall prov i engelska, verb och sånt där. Jätte roligt va! Vi får se hur det går, eftersom jag har inte pluggat nåt på hela lovet. Och de tycker jag inte man ska göra heller. Lov är ju till för att komma bort från skolan. Efter skolan ska jag  försöka tvinga upp emma till stan. För jag behöver köpa lite grejjer.   

Nu ska jag nog plugga lite. Skriver mer senare eller imorgon.

Michaela

Glad påsk !

GLAD PÅSK !


RSS 2.0