Måndag

Hellu!

Idag blev det att träffa pappa vid 13.oo, då gick vi och käka lite mat på stan. Efter ett tag kom martina också dit och käka lite. Sen blev det att gå på stan en stund me syster. Just nu ligger jag i min säng med datan i knät. Ska strax sätta på en film. Fryser som "jag vet inte vad" gör jag också. Måste kliva upp ur min säng för att hämta dataladdaren, ser att de bara e 41% kvar. Jobbigt. De är kallt att gå upp ur sängen. :( Tänkte träna idag med men blev inte så eftersom jag är så jävla trött, och träningspasset börja 18.oo så de hann jag inte heller.  Men imorgon ska jag & syster iallafall till gymmet å träna lite. Nu måste jag hämta laddaren, sen blire som sagt film. Skriver nog mer senare (y

Michaela

20.03

Godmorgon Godmiddag Godkväll !


Vaknade ungefär vid 11 idag, efter de gick jag upp och fixa mig. När jag var klar åkte jag å mamma och hämta syster & magnus. Sedan åkte vi vidare till IKEA. Syster & magnus skulle köpa massa nya grejjer till deras nya lägenhet. Sen åkte vi till nästa alla affärer runt om. Efter att ha varit och shoppat i några timmar blev det att åka hem. När jag kom hem städa jag mitt rum och plocka ordning lite. Och nyss käka jag lite mat. Nu sitter jag här i soffan och är ganska trött. Blir nog bara att sega idag. Om inget annat kommer upp. Det är i stort sätt det jag har gjort idag. Nu ska jag chilla lite framför tv:n. Sorry för det korta inlägget & för att jag inte har skrivit så mycket idag. Men har som sagt har jag haft fullt upp idag. Ska försöka uppdatera bättre imorgon.

Michaela

Godkväll !



Idag blev det att gå upp vid o9.oo, sen åkte jag och vende till mberg vid halv 11. Det va helt onödig att åka dit. Vi hade ingenting att göra, bokstavligt talat. Vi gick runt några varv sen kollade vi på stylisterna som hade makeup tävling och efter de käka vi, sedan åkte vi hem. Aja. När jag kom hem kollade jag lite på tv, sen somnade jag i soffan en stund. De e as skönt att ta en powernap ibland.

Ikväll eller snart, kommer nog emma hit. Då blir det att gå till ica och köpa lite godis som vi kan tjocka oss med ikväll. Sen ska vi också gå och köpa lite mat åt mig. Det blir nog bara en filmkväll idag. Imorgon ska jag nog följa med mamma, martina och magnus till Ikea. Dom ska köpa lite nya möbler till lägenheten. Ne nu ska jag väl fixa mig lite, kanske byta om och sen ringa emms.

Michaela

16.5o

Hallojs!

Då va första dagen på påsklovet här. Vaknade vid 13.oo, då gick jag upp gjorde lite pannkakor osv. Efter de la jag mig i soffan och kollade på "Percy jackson & the olympians; the lightning thief" Riktigt bra äventyrs (?) film faktiskt, och Percy (Logan lerman) ser ju inte ful ut direkt. Alla som inte har sett den borde göra de. Hoppas att det kommer någon uppföljare. Tror faktiskt de. Ja de va väl de jag har gjort i dag. Kollade lite på förhäxad också, annars inget. Funderar på om jag borde städa mitt rum. Halva garderoben ligger på golvet. Och så kanske det är dags att ta bort juldukarna, eller vad säger ni? Haha. Ikväll händer väl inget speciellt, inget som jag vet nu iallafall. Men man vet aldrig. Imorgon blire som sagt Marieberg mellan 11.oo - 13.3o. Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, så skriver senare. 

Michaela


Natti



Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem vid 9 ungefär. Då blev det att kolla på lyxfällan, som jag fortfarande gör. På stan köpte jag iallafall en stor väska. Valde mellan en svart och en mörklila. Det blev en lila tillslut. Stod där och fundera jätte länge. De är ju as svårt att välja (a. Fast jag är fortfarande inte helt säker på om jag ska ha den. Kanske lämnar tillbaka och tar en svart ist. Vi får se. hum. Träffade typ alla lärare på stan me. De va ju tävling mellan riktiga stylister och stylisterna från min skola, och ena tjejen från min skola vann ju! Haha, så bra gjort! Men iallafall, vet ni vad! tankafett är nedlagt! :'( Hoppas att det bara är tillfälligt. Annars suger de! Då kan jag typ inte kolla på film längre, eller jo de kan jag men ändå. Ne nu ska jag nog sätta på en film, om jag hittar någon bra. Och om ett tag blir de nog att sova, e jätte trött. Blir en lååång sovmorgon imorgon, eftersom man e ledig ;). Så säger godnatt redan nu.

Michaela


påsklov!

tjenare bloggen!

Sorry att jag inte har skrivit nått idag. Men nu blir det ett inlägg iallafall. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik, men borde snart gå och fixa mig lite. Platta håret osv. Om ett tag blir det stan med emma & vende <3. Dom tar bussen vid 10 över så då ska jag börja gå mot stan. Det är ju tjejkväll på stan, med massa erbjudanden och så är stan öppet till 22:oo eller nåt liknande. Och idag var det ju sista dagen i skolan innan påsklovet, så nu har jag loov! De blir super skönt. Ne men nu hinner jag verkligen inte skriva mer. Kan skriva mer när jag kommer hem. pusss

Michaela

Godnatt !

tjenarä !

Jag sitter här i soffan som vanligt och lyssnar på "abraham" (länk kommer längre ner) och så kollar jag på sex rehab with Dr Drew. Som jag gör varje onsdagkväll. D e ju typ as bra (a, ne men lite kul att se faktiskt. Jag sitter också och pratar med vendela <3 på msn. Mycket skoj. Imorgon börjar jag 11.4o. As skönt med sovmorgon! Efter skolan blir det stan med vendela & emms. Det är ju tjejkväll på stan så då är de lite erbjudanen och massa roligt som händer. Nu ska jag inte skriva mer, skriver imorgon när jag kommer till skolan. Godnatt!

Laser inc - Abraham



Michaela


17.34

Hallu !

Idag blev det skolan som vanligt. Slutade vid 2, så efter det gick jag hem och börja plugga lite. Gjorde klart prislistan till stylisterna (y. Blev faktiskt ganska nöjd med den. Får väl se vad jag får för betyg på den. Fick också tillbaka min branduppgift idag i skolan och den fick jag VG på. Ganska nöjd faktiskt. Imorgon är det sista dagen i skola den här veckan, sen är det ju påsklov! As skönt om ni frågar mig.
Men har inte planerat nåt speciellt att göra än iallafall.

I helgen skulle det bli utgång på fredagen. Men nu är det inte säkert, så vi får se.
På lördag blir det att "jobba" på Marieberg med vendela, kl 11.oo - 13.3o. Kanske blir skojsigt. Efter det blir det väl att hjälpa syster som ska flytta. Sen har jag inget mer planerat. Tar det som de kommer.

Nu funderar jag på att äta lite mat, sen kanske jag fortsätter att plugga med mina uppgifter. Om jag inte orkar det så blir det att kolla på lite tv och bara mysa. Skriver nog senare. <3

Michaela


godnatt!

Godnatt !

Så där ja, nu har jag duschat också. Snart ska jag blåsa håret och sedan lägga mig i sängen för min skönhetssömn (y. Precis när jag duschat klart & borstat tänderna säger mamma & syster; "Vi åt lite glass när du stod i duschen, ta om du vill ha. Vi ska gå å lägga oss nu". Kul! Jag vill ju också äta glass, men ne nu har jag ju borstat tänderna :( Och jag orkar ju inte borsta om dom om ska skulle ta lite. Hahah, samma sak hände jämt när jag var liten. Jag gick och la mig i sängen, för att de var ju lixom dax för mig att sova då. Då hörde jag att mamma & syster börjar plocka i köket. Och sedan ser jag att dom gå förbi mitt rum med en bricka i handen. Sedan satte dom sig vardagsrummet och drack te & åt mackor osv. Hahah, ja och så har det tydligen fortsatt. Lite ironiskt. Ne nu ska jag faktiskt sova. Godnatt!

Michaela

musik !

Hahah. Hade inget att göra efter att jag hade skrivit förra inlägget så jag kolla runt lite efter bra musik. Och så tänkte att jag kunde lägga in lite skön musik här på bloggisen (y. Massa musik nedanför! Mamma och syster står och håller på med maten, så snart blir det att äta lite tacos me. Och nu så har klockan slagit 2o.oo och då börjar allt tvkvällen!  hihih, mysiigt ! Nu ska jag äta och kolla på tv !


Samy - Diamanter


Doktor död - Kommer alltid vara sann


QBN Flow - Dagboken


Jordin Sparks - Battlefield (remix)


Agnes - Release me (remix)


La Roux - Bullet Proof (remix)


Rihanna - Rude Boy


Justin Bieber - Baby


Ke$ha- tik tok remix; feat "BEP"-shut up


Britney Spears - Break the ice (remix)


Black Eyed Peas - Alive


Timbaland & JoJo - Losing Control


18.o8

Tjenixen!

Nu är jag äntligen hemma! Sitter just nu här i soffan och kollar på Navy CIS, bästa kriminal serien ever! Jag är faktiskt också ganska trött, men det är inte så ovanligt. Kanske blir att jag sover en stund, men troligtvis inte. Skoldagen har iallafall gått bra, ganska seg dag. Tisdagen är den jobbigaste skoldagen på hela veckan! Men den är också den bästa dagen, om man syftar på vad som visas på tv. Så ikväll blir det att sitta fastklistrad framför tv:n, iallafall för min, min syster och för mammas del. Älskart! Vill också passa på säga grattis till Andreas som fick sitt körkort idag! Massa grattis till han. Ne nu ska jag väl inte skiva så där jätte mycket mer. Skriver kanske något inlägg senare under kvällen alternativt imorgon.  

Missa inte !
2o.oo - Dating in the dark.
21.55 - Desperate housewives.
22.oo - Cougar town.

Michaela

sitter i skolan (y

Så där ja, nu va naturkunskapsprovet avklarat. Det gick ju ..... sådär. Vi får helt enkelt se när jag får tillbaka provet. Nu är det massa minuter kvar tills vi börjar nästa lektion. As jobbigt att bara sitta här i skolan och vänta. Och inte kan man börja tidigare så vi får sluta tidigare. Ne det går ju inte. "/ Och ut kan man inte gå för att fördriva tiden, det regnar som aldrig förr. Man blir så deprimerad av det här vädret. Nu ska vi dra till ica iallafall.

Michaela

tisdag

hejsan!

Just nu sitter jag här i skolan och pluggar lite naturkunskap. Handelslektionen sluta nyss. Nu är det bara en lektion kvar sen lunch och efter lunchen är det naturkunskapsprov! herregud !Och i morse vakna jag försent igen. Vakna kl 8, och de va då börja. Duktigt (y Nu orkar jag inte skriva mer, ska plugga lite nu !

Michaela

musik

Lägger in lite musik innan jag lägger mig, enjoy & godnatt (y


Sean paul - now thah i've got your love


Mio andersson - blond som en sol


Crazy loop - Mm ma ma


Major lazer - Pon the floor


Taylor swift - you belong with me


Ane brun - true color


Michaela

ny design (Y

Hejsan!

Som ni ser har jag fixat blogg designen lite, och den här gången har jag faktiskt gjort den helt själv. Kanske inte blev det snyggaste. Men den är också den första jag har fixat. Ska faktiskt börja med göra designen själv nu när jag ändrar designer, lite då & då. Som ni vet har jag tagit dem som har varit gratis. Och dom är ju varken de snyggaste man sett eller är precis som man vill ha det.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på håkans bar. Försöker också att plugga lite till naturkunskaps provet, som vi har imorgon. Känner mig ganska nervös och osäker inför de. Ganska mycket man ska kunna och jag kan ju säga att jag inte har pluggat så där jätte mycket. Och de kanske inte är det smartaste jag gjort. Fast ska plugga ett tag nu så kanske får in något mer i hjärnan. Ska iallafall försöka så gott jag kan imorgon.

Idag blev det ju skolan som vanlig. Började o9.5o men vakna lite sent så jag kom till skolan ungefär vid 1o.3o. Ganska seg och tråkig skoldag, väldigt segt framåt slutet ialalfall. Hade engelska förhör idag också, det gick helt okej. Fanns ju facit och så fick man typ hjälpa varandra. De va ju inte direkt något seriöst förhör, som jag trodde. Sen slutade äntligen skoldagen vid 15.4o. Då knallade jag hem och börja fixa lite med bloggen / plugga lite naturkunskap.

Nu ska jag faktiskt försöka koncentrera mig på naturkunskapen, men det kommer nog inte fungera så bra. När mamma precis kom in i vardagsrummet och höjde ljudet på tv:n. Nu ska hon ju såklart se på Svenka hollywood fruar. Blir väl att jag med kollar lite. Skriver mer i bloggen imorgon.


Michaela

update !

Hejsan alla söta!

De va ett tag sen jag skrev, men ska försöka bättra mig. Ska försöka skriva några inlägg i veckan nu. Och de kommer väl funka i sådär nån vecka sen skriver jag väl inte på flera dagar, som vanligt. Hahah, superbra !

Idag vakna jag vid 12 ungefär, då satte jag på filmen 2012. Har inte sett den innan, men den va faktiskt bra. Efter de gick jag upp och plugga lite naturkunskap, som jag har gjort nästan hela dagen. Har prov på tisdag, känner att de inte kommer gå så bra. Men vi får väl helt enkelt hoppas på de bästa ;)

I fredags blev de fest hemma hos Frida & Sofia. De va faktiskt ganska mysigt, fram till slutet. Då jag inte mådde så jätte bra. Och så blev några grejjer förstörda + att några mobiler blev stulna "/ Annars va de kewl ! Kom hem vid halv fyra, men så skare va !

I lördags blev de att sova ganska länge, va super trött och mådde inte så där jätte bra. Fram mot kvällen blev det att träffa emma, putte, alle & toufik. Och senare träffa vi också johan och hans vänner (y. Vi försökte leta fest men hitta inget som verka bra, så då drog alla hem. Emma & jag gick hem till mig och kolla på tv ist. Egentligen skulle vi dra till club nordic, men det blev ju tyvärr inställt. Kanske va bäst så, iallafall för mig som inte mådde på topp.

Ikväll är det äntligen johan falk på tv! Så klockan 21:00 sitter jag bänkad framför tv:n!
Nu blev det ett ganska långt inlägg, men nu vet ni iallafall vad jag har haft för mig (y



pussss / michaela

tjinixen (y

Hejsan!

Nu sitter jag här i soffan med en kopp te.
Kom nyss hem från praktiken, nu är andra dagen avklarad. (y
Ikväll blire att sitta framför tv:n, massa bra program idag.
1. Dating in the dark 20.00 - 21.00
2. Desperate housewives 21.00 - 21.55
3. Cougar town 21.55 - 22.25

Tänkte lägga in några bilder ifrån andra chansen me, dom kommer nedanför. 
Nu ska jag plugga lite oxå.






Melodifestivalen ikv!

Hejsan hoppsan!

Vakna vid kvar över 1 av att lilla söta emma ringde.
Hon ska ju åka till gran canaria idag, hon e på flygplatsen nu. :D
Gött juuuh! jag vill oså!
Efter att ha pratat me henne ett tag gick jag och åt frukost och så.

Ikväll blire att gå på melodifestivalen, andra chansen, här i örebro med syster!
Vår snälla mamma har köpt biljetter till oss, tack mammsen! <3
yeeeeey taggah !

Nu ska jag väl hoppa in i duschen och lite sånt,
kan skriva mer imorn om melo och kanske lägga in bilder ;)

puwsss


Torsdag

hejhej!

Idag blev d skolan som vanligt, efter de drog jag hem och käka lite.
Sen blev det att dra till gymmet och köra ett gympa pass (y
Efter gympan drog jag hem, helt slut!
När jag kom hem blev det att äta lite mat sen hoppa in i duschen.
Sen la jag mig i sängen och råka somna till några min.
Men nu sitter jag här i soffan och lyssnar på musik.
Och så kollar jag såklart på tv.

Imorgon äre sista dagen i skolan, sen blire praktik en vecka.
Jag ska praktisera på åhléns, vetefan om de blir kul.
Vi får hoppas på att de blir bra.

I helgen ska jag väl inte göra så mycket.
Imorn blire nog att träffa emma en stund, eftersom att hon åker utomland på lördag.
Fusk! jag vill oxå åka till sol och värme, slippa snön! :D
Och på söndag ska jag upp vid kl 6!
Ska skjutsa syster & hennes pojkvän till flygplatsen.
Dom ska åka till London i några dagar. (y

Nej nu ska jag kolla lite på tv.
& snart ska jag sova.
Natti! <3


RSS 2.0